Hyppää pääsisältöön

Yhteystiedot

p. 040 753 6249

postia.kesylle(ät)kesy.org

Tuikku ja Roihu

Tuikku ja Roihu
Tuikku

Tuikku (14v, kilpikonna) ja Roihu (10v, oranssi) ovat kilttejä, vatsasta rapsutettavia leikattuja maatiaistyttöjä, jotka ovat eläneet onnellista elämää sisätiloissa. Kaverukset etsivät kotia jossa saavat viettää mukavan loppuelämän. Tuikku on ikäisekseen varsin leikkisä ja tykkää seikkailla valjaissa ulkona, Roihu tapittaa mielellään lintuja ikkunan läpi. Molemmat saavat energiaa toisistaan mutta tarvitsevat ihmiskosketusta, sylissäoloa ja leikitystä.

Tuikku hurmaa ihmiset ruudullisilla kasvoillaan ja suurilla silmillään sekä koiramaisella luonteellaan. Tuikku osaa antaa tassua, tulee katsomaan sinua kun saavut kotiin ja tekee mitä vain saadakseen ruokaa. Roihu taas tietää olevansa poikkeus, täysin oranssi maatiaistyttö. Tuikku on aina ollut Roihun sijaisäiti ja vieläkin Roihu tunkee kasvonsa Tuikun vatsaan ikäänkuin imeäkseen.

Oma elämäntilanteen takia kissojen vaatimuksia on vaikea täyttää ja eläimet joutuisivat olemaan paljon keskenään. Haluaisin molemmille rakastavan loppuelämän kodin, jossa voi myös olla lapsia. Kissat eivät ole asuneet lapsien kanssa mutta ovat tottuneet lapsivieraisiin. Roihu saattaa lapsia aluksi karttaa mutta tulee lähemmäs kun saa rauhassa tutustua.

Kissat ovat perusterveitä. Ainoastaan Tuikku syö kortisonitabletteja vatsalaukun seinämän ärtymisen takia. Tabletit ovat edullisia eikä niitä paljoa kulu.

Vastaan mielelläni kysymyksiin ja minuun voi olla yhteydessä milloin vain.

Matti Siukkola
matti.siukkola ( ät ) gmail.com
041 436 5966